ANA SAYFA 
 KTFF 
 MİLLİ TAKIMLAR 
 LİGLER 
 KUPALAR 
 BİLGİ BANKASI 
Hakem Atletik Testleri, 08-09 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirildi 10/05/2012
Hakem Atletik Testleri, 08-09 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirildi
2012-2013 Futbol Sezonu Klasman Belirleme Sınavları’nın ilki olan Atletik Testler, 08-09 Mayıs 2012 tarihlerinde yapıldı.

Lefkoşa-Atatürk Stadyumu’nda iki gün süren testler, 6 adet 40 metre ve 20 adet 150 metre şeklinde yapılmıştır. Toplam 106 hakemin katıldığı testlerde ilk gün bir, ikinci gün 6 hakem başarısız olmuştur. 4 hakemimiz de mazeret veya rahatsızlıkları nedeniyle Atletik Test’e katılamamışlardır. Atletik testler; MHK Üyeleri, Kondisyon Testi Sorumlusu Doç. Dr. Cevdet Tınazcı ve atletizm hakemlerinin kontrolünde yapılmıştır. Bir sonraki Atletik Test, ligler başlamadan önce Eylül ayı içerisinde yapılacaktır.

Klasman Belirleme Sınavları’nın ikincisi olan “Yazılı Sınav” ise Mayıs ayı sonunda belirlenecek tarihte yapılacak ve hakemlerimize duyurulacaktır.

Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Derviş Atakan
MHK-EPAK Başkanı

Dosyalar :
Hakem Atletik Testleri Grup Listesi

Kaynak: KTFF-MHK
Diğer Haberler :
Kıbrıs Barış Kupası’nın 50. Yılı sebebiyle resepsiyon düzenlendi
Başkan Sertoğlu'ndan Daikin Kıbrıs Kupası için final çağrısı
Daikin Kıbrıs Kupası'nın tribün düzenlemeleri yapıldı
KTFF ile Asbuzu Ticaret arasında U16 Ligi için sözleşme imzalandı
AKSA Ligleri'nde 2022-2023 sezonu fikstürü bugün çekilecek
Site İçi Arama

KTFF Kurullar
Yönetim Kurulu
Merkez Hakem Kurulu
Tahkim Kurulu
Disiplin Kurulu
Bölge Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi Kurulu
Etik Kurulu
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu
Eğitim-Üst Kurulu
Sağlık Kurulu
KTFF Teşkilatı