ANA SAYFA 
 KTFF 
 MİLLİ TAKIMLAR 
 LİGLER 
 KUPALAR 
 BİLGİ BANKASI 
BTM Ligi'nde serbest transfer bedelleri ile ilgili değişikliğe gidildi 17/08/2018
BTM Ligi'nde serbest transfer bedelleri ile ilgili değişikliğe gidildi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Kurulu BTM ligleri ile ilgili bazı değişikliklere gitti. Buna göre BTM Ligi kulüpleri üst liglerden (Süper Lig ve 1. Lig) 6 futbolcu transfer edebilirken bu oyuncuların 4 tanesinin 21 yaş altı olması zorunlu olduğu belirtildi. Kulüpler bu futbolcuları bonservisli veya kiralık olarak transfer edebilecek.

KTFF BTM Kurulu BTM Ligleri’nden üst liglere (Süper Lig ve 1. Lig) serbest transfer bedeli ödenerek transfer olan futbolcuların fiyatlarında da değişikliğe gitti. Buna göre üst lig kulüpleri BTM Ligi kulüplerinden serbest transfer hakkından yararlanıp futbolcu almak için 13-17 yaşını doldurmuş futbolcular için 7 bin 500 TL, 17-25 yaşını doldurmuş futbolcular için 15 bin TL ve 25 yaş üzeri futbolcular için 10 bin TL ödemeyi KTFF’ye yatırıp işlem yapabilecek.

BTM 1. Lig daha önce açıklandığı gibi 1 Aralık 2018 tarihinde başlayacak ve 2018-2019 sezonunda 9’arlı iki grup, 2019-2020 sezonundan itibaren de 10’arlı iki gruptan oluşacak. 2018-2019 sezonunda BTM 1.Lig’den 2 takım küme düşecek, BTM 2.Lig’den de 4 takım bir üst lige yükselecek.  BTM 2. Ligi de 13-14 Nisan 2019 tarihinde başlayacak.

Diğer Haberler :
KTFF hakemleri Azizoğlu ve Torun TFF Yaz Semineri'ne katıldı
Kıbrıs Barış Kupası’nın 50. Yılı sebebiyle resepsiyon düzenlendi
KTFF Store Girne Kordonboyu'nda açıldı
KTFF GPS ve Atletik Performans Kursu açılıyor
2025-2026 Sezonu'nda serbest transfer hakkı elde eden futbolcular açıklandı
Site İçi Arama

KTFF Kurullar
Yönetim Kurulu
Merkez Hakem Kurulu
Tahkim Kurulu
Disiplin Kurulu
Bölge Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi Kurulu
Etik Kurulu
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu
Eğitim-Üst Kurulu
Sağlık Kurulu
KTFF Teşkilatı